Jenny

564486_10151005900191862_1983754795_n

Jag heter alltså Jenny, är 27 år gammal och kommer ursprungligen från Bromma i Stockholm. Efter gymnasiet flyttade jag ner till Linköping för att plugga och där blev jag kvar i 6½ år. I december 2012 bar det av till Stockholm igen där jag nu bor i Västerhaninge söder om stan.

I Linköping läste jag kandidatprogrammet Biologi; ekologi, miljö och naturvård samt mastersprogrammet Ecology and the environment. I Linköping blev jag även vuxen, skaffade hund och byggde mig ett liv även där.

Jag har haft två projektanställningar som ekolog men arbetar nu som barista på Espresso House. Målet är dock att jobba med naturvård så jag fortsätter söka.

Djur har alltid varit mitt största intresse och det har blivit många olika arter genom åren. Under 15 år har jag haft kaniner där jag har både hopptävlat, avlat och varit galet engagerad. Nu har jag nyligen tagit beslutet att lägga ner den biten vilket känns konstigt men bra. Avel och genetik har alltid intresserat mig massor och det är tråkigt att den biten försvinner.

Hundintresserad har jag alltid varit och 2009 blev det äntligen möjligt att skaffa hund och Sigge kom in i livet. En liten hund utan större jaktintresse som är med på allt men inte kräver allt för mycket var kriteriet och det uppfyller han absolut! Träningsintresset växte sig större och större och i slutet av 2012 kom Stoja för att fylla ut platsen som tränings- och tävlingskompis.

Det som intresserar mig på hundsidan är främst träningen; inlärningsmetoder och hundsport. Men sen vill man ju såklart att djuren ska må bra så jag är vid det här laget rätt fördjupad i allt från utfodring till fysträning.

Tiden i övrigt går framförallt åt till träning, fotografering och lite föreningsarbete. Och självklart alla inspirationsattacker som ger mig massa planer och idéer.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s